VÅRE PASTORER

Jorun og Vidar Godø

HOVEDPASTORER

Vidar og Jorun Godø er gift og er hovedpastorer i Pinsekirka Filadelfia. De har et hjerte for at mennesker skal komme i kontakt med Gud og oppleve Hans grensesprengende kjærlighet. Derfor tror de på den lokale kirkes ansvar for å kommunisere til de som ikke er så vant til å gå i kirka, og utgjøre en synlig forskjell i samfunnet.

Lotte og Børre Pedersen

PASTORER I PINSEKIRKA SENTRUM

Børre og Lotte Pedersen er pastorene i vår nyeste campus! De har et stort hjerte for mennesker og kirka, og ønsker å gjøre det lett for folk å komme til tro. I 2014 begynte de å drømme om en kirke i hjertet av Ålesund. I dag møtes ca. 40 mennesker ukentlig i Katedralen i Ålesund sentrum.

Cornelia Lingås

UNGDOMSPASTOR

Cornelia Lingås er ungdomspastor i Pinsekirka Filadelifa. Hun er lidenskapelig opptatt av å bygge den lokale kirken og se ungdommer få oppleve en personlig relasjon til Jesus.

Mirjam Boge

BARNEPASTOR

Mirjam Boge er barnepastor i Pinsekirka Filadelfia. Hun har et stort hjerte for barn og lever for å gi Jesus videre til de minste. Gjennom god undervisning og omsorg fra ung alder tror vi at barna får det beste utgangspunktet – med Jesus hele livet!

Kenneth Jacobsen

LOVSANGSLEDER

Kenneth Jacobsen er lovsangsleder i Pinsekirka Filadelfia. Han er lidenskapelig opptatt av lovsang og leder teamet som sammen står for lovsangen både på Moa og i Sentrum.