Hymner live - David André Østby m/Josefina Gniste

Lovsangsleder David André Østby tar med seg den svenske lovsangslederen Josefina Gniste når han legger ut på sin Hymner Live-turné i oktober! David André Østby ga ut sitt nye album «Hymner» i vår, med blant annet den virale sangen og videoen til «Du sier», en norsk oversettelse av Lauren Daigles sang «You Say». Østby står ellers bak en rekke kjente norske lovsanger som «Gi Meg Jesus», «Graven er tom» og «Strømmer av nåde».

Josefina Gniste har de senere årene etablert seg som «hele Sveriges lovsangsleder», blant annet med hyppige opptredener på Sveriges Television. Hun er kjent for sin store stemme og unik formidlingsevne. Sammen med blant andre David André Østby og Vetle Jarandsen har hun skrevet sanger som har blitt allemannseie i både Norge og Sverige, som «Stor er din trofasthet», «Jag vet vilka tankar» og den nye duetten «Tilgitt» med David André Østby.

Vi inviterer deg med på en storslått lovsangskveld med «Hymner Live»! Heldigvis har vi begynt å se slutten av en krevende pandemi. Og endelig kan vi igjen samles i samme rom sammen med andre kristne og tilbe og takke Gud. En Gud som er den samme selv om tidene skifter.

Påmelding på Checkin finner du her.